log in
arcyonnetwerkbeheersysteembeheerconsultancywebtechnologie 
« webtechnologie »
algemeen
webdesign
hosting
domeinregistratie
E Commerce
E Learning
Customer care
intranet
Supply Chain Management
 
Supply Chain Management

Supply Chain Management is een term die de hele opvolging van uw productcyclus omvat. Wanneer uw onderneming met verschillende leveranciers werkt, en het van groot belang is dat alle producten exact op tijd binnenkomen, is het vaak moeilijk om een globaal overzicht te behouden. Wanneer u alle stappen en onderdelen van een product doorheen de tijd wilt kunnen opvragen, dan heeft uw onderneming behoefte aan Supply Chain Management. In verschillende sectoren (vooral voeding) is dit reeds wettelijk verplicht!

Supply Chain Management is een complexe materie die voor elke onderneming ook anders opgebouwd moet worden. ArCyon onderscheidt zich dan ook van andere providers, door SCM steeds op maat te maken en volledig te integreren in uw onderneming.

Bijvoorbeeld: uw onderneming is actief in de voedingssector, en meer specifiek in de confituurhandel. Wanneer een heel lot confituurpotjes niet door uw interne controle geraakt, omdat bijvoorbeeld de smaak niet klopt, dan is het belangrijk om alle ingredienten in dat lot te kunnen opvragen. Als na onderzoek blijkt dat er een probleem was met de suikertoevoeging, dan kan u uw onderneming ten eerste de suikerleverancier in gebreke stellen. Ten tweede, u kan alle confituurpotjes in het lot van die suikerproducent eenvoudig oproepen en uit roulatie nemen. Op die manier verzekert uw onderneming zich van een kwalitatieve productopvolging. En tevreden klanten komen terug!