log in
arcyonnetwerkbeheersysteembeheerconsultancywebtechnologie 
« webtechnologie »
algemeen
webdesign
hosting
domeinregistratie
E Commerce
E Learning
Customer care
intranet
Supply Chain Management
 
hosting

Eens je een eigen webpagina hebt, moet deze ook nog op het Internet geplaatst worden. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Uw onderneming doet dit zelf (in-house)
  • Uw onderneming besteedt dit uit (bij een hostingpartner)
Welke keuze de beste is, hangt natuurlijk van uw onderneming af. Wanneer U bijvoorbeeld ook uw eigen mailserver wenst te beheren, dan is de eerste optie zeker te overwegen. Voor de kleinere ondernemingen (met minder dan 10 werkstations) is de tweede optie in de meeste gevallen de beste. Indien uw onderneming geinteresseerd is in hostingoplossingen, aarzel dan niet ons te contacteren voor mee informatie.

Speciaal voor de kleinere KMO's heeft ArCyon een eigen hostingoplossing uitgewerkt. Deze is op maat te configureren en eenvoudig uitbreidbaar om mee te groeien met uw onderneming. ArCyon kent het belang van een website voor uw zaken, en garandeert dan ook een maximale bereikbaarheid en snelle weergave van uw webpaginas.

Er zijn verschillende hostingplannen beschikbaar. Deze verschillen hoofdzakelijk in de schijfruimte die U nodig hebt op de webserver en het geplande bezoekersaantal. Bij alle aanbiedingen hebt U steeds de mogelijkheid om een vooraf bepaald aantal email-adressen aan te maken en krijgt U maandelijks een grafisch overzicht van de trafiek die uw website gegenereerd heeft. Geinteresseerd? Aarzel dan niet ons te contacteren!