log in
arcyonnetwerkbeheersysteembeheerconsultancywebtechnologie 
« netwerkbeheer »
algemeen
netwerkbeheer
ontwerp en implementatie
monitoring
beveiliging
IP Telefonie
teleworking
service contract
 
ontwerp en implementatie

U wenst een nieuw netwerk op te bouwen op een andere locatie, of U wenst uw huidige netwerk verder te optimaliseren? Uw onderneming is aanzienlijk gegroeid en U wenst extra beveiliging in te bouwen, of het netwerk klaar te maken voor nog verdere groei? Dan is ArCyon uw partner. Wij tekenen in overleg met de gebruikers het nieuwe netwerk uit, en leveren zo een gedetailleerd bouwplan af.

Het bouwplan heeft verschillende voordelen:

  • Een netwerk moet jaren meegaan en eenvoudig uitbreidbaar zijn. Dit wordt voorzien en zo ingetekend.
  • Geen verdere verplichting tot aankoop van het nieuwe netwerk
  • Bij een installatie heeft U een overzichtelijk plan van waar welke kabels lopen, en waar welke apparatuur staat

ArCyon heeft ervaring met verschillende hardware fabrikanten, om zo tot een kost-efficient ontwerp te komen. Wenst U het netwerk ook effectief op te bouwen? Dan is ArCyon ook uw aangewezen partner om deze installatie te overzien. ArCyon installeert de bekabeling en netwerkapparatuur, en sluit de computers op het netwerk aan.

U wenst uw netwerk met het Internet te verbinden, maar heeft niet de nodige kennis of ervaring om de juiste keuzes te maken? ArCyon helpt U eveneens bij het opzetten met uw Internet-uplink (ADSL/kabel/...). Wij stellen U de verschillende mogelijkheden voor, en zorgen voor een probleemloze implementatie.