log in
arcyonnetwerkbeheersysteembeheerconsultancywebtechnologie 
« systeembeheer »
algemeen
systeembeheer
nieuwe systemen
monitoring en backup
service-contract
 
nieuwe systemen

ArCyon kan de volledige computerinfrastructuur van een nieuw kantoor voor U opzetten, of een bestaande inrichting optimaliseren. Dit is een drieledig proces: design, offerte en implementatie. ArCyon kan de 3 stadia voor uw KMO voorbereiden, maar dit kan ook deel per deel verzorgd worden. Het design-stadium omvat het onderzoek naar de benodigde computerhardware (werkstations, servers, printers, ...), het overlopen van de wensen van de gebruikers, tot het onderzoek naar de juiste noden qua Internet connectiviteit en een telefooncentrale.

Eens de design-ronde is afgewerkt, wordt er een offerte voorbereid. Wanneer er dan een volledig lastenboek is opgesteld, wordt er samen met uw KMO beslist welke onderdelen van het designplan verwezelijkt worden, en welke afgevoerd of uitgesteld kunnen worden.

De implementatie wordt daarna uitgevoerd binnen het afgesproken contract & budget. ArCyon levert zelf alle systemen, en biedt daarbij ook een standaardgarantie aan. In combinatie met een extra Service Contract, kan U deze garantie nog verder uitbreiden.